Beeztees

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beeztees Berkbakje – Knaagdiersnack – Rode Biet en Pastinaak
  Verwen jouw knaagdier of konijn met deze overheerlijke Beeztees Knaagdiersnack. Deze snack is niet alleen heerlijk om van te smullen, maar ook ideaal om op te knagen. Dit komt omdat het bakje van deze snack gemaakt is van berk. Deze berkenstam is vervolgens gevuld met een heerlijke mix van rode biet..
  Excl. BTW: €3,30 €3,99
 • Beeztees Berkbakje – Knaagdiersnack – Wortel en Mais
  Verwen jouw knaagdier of konijn met deze overheerlijke Beeztees Knaagdiersnack. Deze snack is niet alleen heerlijk om van te smullen, maar ook ideaal om op te knagen. Dit komt omdat het bakje van deze snack gemaakt is van berk. Deze berkenstam is vervolgens gevuld met een heerlijke mix van wortel, m..
  Excl. BTW: €3,30 €3,99
 • Beeztees Cones – Knaagdiersnack – Rode Biet en Pastinaak – 10 st
  Verwen jouw knaagdier of konijn met deze heerlijke Beeztees Knaagdiersnack Cones. Deze cones zijn klein van stuk en dus ideaal om te gebruiken als heerlijk tussendoortje voor jouw dier. De snack zit bomvol overheerlijke smaken. Naast rode biet en pastinaak, is de snack ook voorzien van havermoutvlok..
  Excl. BTW: €3,71 €4,49
 • Beeztees Cones – Knaagdiersnack – Wortel en Mais – 10 st
  Verwen jouw knaagdier of konijn met deze heerlijke Beeztees Knaagdiersnack Cones. Deze cones zijn klein van stuk en dus ideaal om te gebruiken als heerlijk tussendoortje voor jouw dier. De snack zit bomvol overheerlijke smaken. Naast wortel en mais, is de snack ook voorzien van havermoutvlokken en w..
  Excl. BTW: €3,71 €4,49
 • Beeztees Hooi Donut – Knaagdiersnack – Roos en Goudsbloem – 65 gr
  De Beeztees Knaagdier Hooi Donut is een ware traktatie voor jouw knaagdier. Deze Donut kan door de ronde vorm opgehangen worden in de knaagdierkooi, waarna jouw dier er heerlijk van kan smullen. De donut is gemaakt van hooi, rozenblaadjes en goudsbloem. Al met al dus een heerlijke smaaksensatie. Het..
  Excl. BTW: €5,36 €6,49
 • Beeztees Snack – Knaagdiersnack – Goudsbloem en Paardenbloem – 115 gr
  Verwen jouw knaagdier of konijn met deze overheerlijk Beeztees Knaagdiersnack. Deze snack is gemaakt van natuurlijke ingredienten en kan dus in het geheel opgegeten worden. Het bakje van deze snack is gemaakt van geperst hooi en de vulling bestaat uit gedroogde paardenbloem en goudsbloem. Zet het ba..
  Excl. BTW: €6,60 €7,99
 • Beeztees Snack – Knaagdiersnack – Wortel en Pastinaak – 115 gr
  Verwen jouw knaagdier of konijn met deze overheerlijk Beeztees Knaagdiersnack. Deze snack is gemaakt van natuurlijke ingredienten en kan dus in het geheel opgegeten worden. Het bakje van deze snack is gemaakt van geperst hooi en de vulling bestaat uit gedroogde wortel en pastinaak. Zet het bakje in ..
  Excl. BTW: €6,60 €7,99
 • Beeztees Snack – Konijnen/Knaagdiersnack – Roos en Korenbloem – 115 gr
  Verwen jouw knaagdier of konijn met deze overheerlijk Beeztees Knaagdiersnack. Deze snack is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en kan dus in het geheel opgegeten worden. Het bakje van deze snack is gemaakt van geperst hooi en de vulling bestaat uit gedroogde roos en korenbloem. Zet het bakje in z..
  Excl. BTW: €6,60 €7,99
 • Knaagsteen met wortel 160 gram
  Dit natuurlijke product bestaat uit mineraalrijke bestanddelen van verkalkte planten en zeedieren. Deze knaagsteen is een lekkernij voor uw konijn of knaagdier en bevordert de vitaliteit en gezondheid. Uw konijn of knaagdier kan lekker knagen op deze knaagsteen. Ingrediënten: mineralen, 5% worte..
  Excl. BTW: €1,74 €2,10