Apotheek

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beaphar anti myiasis (anti maden) spray 75 ml
  Beaphar Anti-Myiasis (Ivermectine 0,05%, huidspray, oplossing voor konijnen en cavia’s ter preventie van Myiasis (madenziekte). Myiasis bij konijnen en cavia’s wordt vooral veroorzaakt doordat ontlasting of urine aan de achterkant blijft vastzitten. Dit trekt vliegen aan om eitjes te leggen. De made..
  Excl. BTW: €15,28 €16,65
 • Beaphar anti parasiet 10 knaagdier / vogel
  diergeneesmiddel vrij van registratie, ter bestrijding van spoel- en zweepwormen, mijten en luizen bij dwerghamsters van 20-50g of vogels van 20-50g zoals grasparkieten, kanaries, grote vinken, agapornissen en neophema’s. Inhoud: 2 pipetten Gebruiksaanwijzing: Neem een pipet uit de verpakk..
  Excl. BTW: €7,20 €7,85
 • Beaphar anti parasiet 150 knaagdier / vogel
  een diergeneesmiddel vrij van registratie, ter bestrijding van spoel- en zweepwormen, mijten en luizen bij konijnen, cavia’s, ratten, chinchilla’s en fretten vanaf 300 gram gewicht of bij grote vogels vanaf 300 g als duiven en papegaaien. Inhoud: 4 pipetten Gebruiksaanwijzing: Neem ee..
  Excl. BTW: €8,95 €9,75
 • Beaphar anti parasiet 25 knaagdier / vogel
  diergeneesmiddel vrij van registratie, ter bestrijding van spoel- en zweepwormen, mijten en luizen bij goudhamsters, gerbils en boeroendoeks van 50 - 300 gram of bij vogels van 50-300g zoals grote parkieten, prachtrosella’s, Japanse kwartels en beo’s. Inhoud: 2 pipetten Gebruiksaanwijzing: ..
  Excl. BTW: €7,57 €8,25
 • Beaphar anti schurft 75 ml
  Ter bestrijding van (schurft)mijt. Niet gebruiken bij zieke of zwakke dieren en tijdens dracht en lactatie. Niet gebruiken bij andere dieren, in het bijzonder bij hondensoorten zoals collies, shelties en bobtails. Niet gebruiken bij jonge, nog zogende dieren. Niet gebruiken bij overgevoeligheid v..
  Excl. BTW: €12,25 €13,35
 • Beaphar cavi-vit 20ml
  Cavi-Vit bevat alle noodzakelijke vitaminen afgestemd op de specifieke eisen van deze dieren. Voor cavia's is vooral vitamine C van groot belang voor de opbouw van sterke tanden en een gezond beendergestel. Gebruiksaanwijzing: Dagelijks per cavia 17 druppels (= 0,72ml) over het voer geven. Zor..
  Excl. BTW: €6,32 €7,65
 • Beaphar geurstop 600 gram
  Beaphar Geurstop zorgt voor een blijvend fris knaagdierverblijf. Geurstop neemt urine direct op. De unieke structuur van de korrel kapselt de urine in, waardoor de geur niet kan ontsnappen. Vervolgens worden urine en geur door natuurlijke bacteriën afgebroken. Door dit proces blijft de kooi van uw k..
  Excl. BTW: €7,03 €8,50
 • Beaphar multi vit knaagdier / konijn 20 ml
  Multi-Vit bevat 12 verschillende soorten vitaminen voor een optimale conditie, een gezonde huid en een volle glanzende vacht. Het bevat tevens vitamine C dat voor cavia’s van essentieel belang is. Gebruiksaanwijzing: Door het voer mengen. Aanbevolen hoeveelheid per dier per dag: Cavia’s: 4-5 dru..
  Excl. BTW: €6,32 €7,65
 • Beaphar oog zalf knaagdier, konijn en vogel 5 ml
  Oogzalf op basis van vitamine A voor konijnen, knaagdieren en vogels. Voor gebruik bij geïrriteerde- en beschadigde oogleden en oogbindweefsel. Voor geïrriteerde ogen en beschadigde oogleden en oogbindweefsel   Gebruiksaanwijzing: Verwijder al het vuil rond het oog met een in w..
  Excl. BTW: €7,65 €9,25
 • Beaphar vitamine C tabletten 180 stuks
  Beaphar Vitamine C voor cavia’s is geschikt als dagelijkse bron van Vitamine C. Omdat cavia’s deze stof zelf niet aanmaken is dagelijks verstrekken vereist. Vitamine C, is belangrijk voor het beendergestel, het gebit en het bindweefsel. De in de tablet aanwezige vitamine C is stabiel en vervliegt du..
  Excl. BTW: €7,23 €8,75
 • Stop! Animal bodyguard aromatherapie 4x8ml
  100 % natuurlijke druppels, o.a. gemaakt van essentiële oliën, hypoallergeen! De unieke plantaardige formule van STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie is volledig veilig voor uw hond, kat, konijn, cavia, fret en hamster. Volwassenen en kinderen kunnen het huisdier onmiddellijk na toepassing aanraken...
  Excl. BTW: €22,31 €26,99