Snacks

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beaphar canagrit 250 gram
  Cana Grit bevat belangrijke mineralen. Gezuiverde houtskool en uiterst fijne, geselecteerde parelkiezels zorgen voor een goede spijsvertering. Noodzakelijk voor een goede spijsvertering Kleine handzame verpakking Gebruiksaanwijzing: Cana Grit kan onbeperkt in een apart bakje aan vog..
  Excl. BTW: €2,19 €2,65
 • Beaphar ei krachtvoer kanarie 150 gram
  Aanvullend eivoer voor alle zaadetende vogels zoals kanaries, tropische vogels en wildzang. Bevat dierlijke en plantaardige eiwitten, vitaminen en mineralen, sporenelementen en alle overige ingrediënten, essentieel voor kweek, groei en rui. Voor een goede conditie Helpt om tijdens de rui..
  Excl. BTW: €1,94 €2,35
 • Beaphar ei krachtvoer kanarie roodfactor 150 gram
  Aanvullend eivoer voor kanaries en andere zaadetende kleurvogels met roodfactor. Bevat dierlijke en plantaardige eiwitten, vitaminen en mineralen, sporenelementen en alle overige ingrediënten, essentieel voor kweek, groei en rui. Voor de roodkleuring bevat dit eivoer o.a. caroteen van paprika...
  Excl. BTW: €1,86 €2,25
 • Beaphar ei krachtvoer parkiet 150 gram
  Aanvullend eivoer voor grasparkieten, agaporniden en andere middelgrote en grote parkieten en papegaaien. Bevat dierlijke en plantaardige eiwitten, vitaminen en mineralen, sporenelementen en alle overige ingrediënten, essentieel voor kweek, groei en rui. Voor een goede conditie Helpt om ti..
  Excl. BTW: €1,94 €2,35
 • Beaphar ruimix 150 gram
  Aanvullend diervoeder voor parkieten, kanaries en tropische vogels. Beaphar Ruimix zorgt voor een snelle en volledige rui en geeft een glanzend verenpak. Beaphar Ruimix is de noodzakelijke dagelijkse aanvulling op het zaadmenu. Ruimix is een krachtvoer waarbij het geheim schuilt in de vitamine..
  Excl. BTW: €3,26 €3,95
 • Beaphar snoepzaad 150 gram
  Aanvullend diervoeder voor vogels. Snoepzaad zaadmengsel bevat natuurlijke vitaminen en mineralen en 8 verschillende soorten zaden (kanariezaad, klaverzaad, lijnzaad, negerzaad, blauw maanzaad, hennepzaad, milletzaad panicum senegal, slazaad wit). Het is een gezonde en vooral lekkere aanvulling ..
  Excl. BTW: €1,98 €2,40
 • Beaphar vruchtzaad 150 gram
  Een belangrijke toevoeging aan het dagelijkse menu. Vruchtzaad bevat veel lekkere vruchten (sinaasappel, krenten, rozijnen, rozenbottels), zaden, granen, honing en waardevolle vitaminen. Aanvulling op de dagelijkse voeding: Met sinaasappel, krenten, rozijnen, rozenbottels, zaden, granen..
  Excl. BTW: €2,77 €3,35
 • Deli Nature meelwormen 200 gram
  Deli Nature gedroogde meelwormen zijn een ware traktatie voor diverse vogelsoorten. Rijk aan dierlijke eiwitten en daardoor een hoogwaardige voeding voor verschillende vogelsoorten. Hét alternatief voor levende meelwormen. Ook geschikt voor hamsters, muizen,ratten en gerbils.  Gebruiksaanwij..
  Excl. BTW: €5,50 €6,65
 • Esve fruitkuipje houder
  Mooie houder voor in of aan de kooi waar precies een fruitkuipje in past. ..
  Excl. BTW: €5,74 €6,95
 • Esve fruitkuipjes vogel mix 6 stuks
  Een lekkere traktatie voor uw kromsnavel. ESVE Fruitkuipjes kunnen uit de hand gegeven worden, uit de poot gegeten worden en in een houder aangeboden worden. Inhoud smaken: 2x banaan, 2x aardbei, 1x meloen, 1x sinaasappel. Voedingsadvies: maximaal 2 kuipjes per week. Wij adviseren dit product..
  Excl. BTW: €2,60 €3,15
 • ESVE knaaghout wilg 120 gram
  Knaaghout is goed voor om aan te knagen voor konijnen en knaagdieren en vogels. Met de wilgen knaaghoutsstokjes boots je de natuur na. ..
  Excl. BTW: €3,46 €4,19
 • Esve vogelsticks kanarie appel en ei 2 stuks
  Esve vogelsticks kanarie is een smaakvolle snack boordevol belangrijke voedingsstoffen, geheel afgestemd op de behoefte van uw kanarie. ESVE sticks zijn smaakvolle voedings- en traktatie stangen, boordevol belangrijke voedingsstoffen, geheel afgestemd op de behoefte van uw vogel(s). Bij de..
  Excl. BTW: €2,47 €2,99