Snacks

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beaphar canagrit 250 gram
  Cana Grit bevat belangrijke mineralen. Gezuiverde houtskool en uiterst fijne, geselecteerde parelkiezels zorgen voor een goede spijsvertering. Noodzakelijk voor een goede spijsvertering Kleine handzame verpakking Gebruiksaanwijzing: Cana Grit kan onbeperkt in een apart bakje aan vog..
  Excl. BTW: €2,07 €2,50
 • Beaphar ei krachtvoer kanarie 150 gram
  Aanvullend eivoer voor alle zaadetende vogels zoals kanaries, tropische vogels en wildzang. Bevat dierlijke en plantaardige eiwitten, vitaminen en mineralen, sporenelementen en alle overige ingrediënten, essentieel voor kweek, groei en rui. Voor een goede conditie Helpt om tijdens de rui..
  Excl. BTW: €1,78 €2,15
 • Beaphar ei krachtvoer kanarie roodfactor 150 gram
  Aanvullend eivoer voor kanaries en andere zaadetende kleurvogels met roodfactor. Bevat dierlijke en plantaardige eiwitten, vitaminen en mineralen, sporenelementen en alle overige ingrediënten, essentieel voor kweek, groei en rui. Voor de roodkleuring bevat dit eivoer o.a. caroteen van paprika...
  Excl. BTW: €1,78 €2,15
 • Beaphar ei krachtvoer parkiet 150 gram
  Aanvullend eivoer voor grasparkieten, agaporniden en andere middelgrote en grote parkieten en papegaaien. Bevat dierlijke en plantaardige eiwitten, vitaminen en mineralen, sporenelementen en alle overige ingrediënten, essentieel voor kweek, groei en rui. Voor een goede conditie Helpt om ti..
  Excl. BTW: €1,78 €2,15
 • Beaphar ruimix 150 gram
  Aanvullend diervoeder voor parkieten, kanaries en tropische vogels. Beaphar Ruimix zorgt voor een snelle en volledige rui en geeft een glanzend verenpak. Beaphar Ruimix is de noodzakelijke dagelijkse aanvulling op het zaadmenu. Ruimix is een krachtvoer waarbij het geheim schuilt in de vitamine..
  Excl. BTW: €3,02 €3,65
 • Beaphar snoepzaad 150 gram
  Aanvullend diervoeder voor vogels. Snoepzaad zaadmengsel bevat natuurlijke vitaminen en mineralen en 8 verschillende soorten zaden (kanariezaad, klaverzaad, lijnzaad, negerzaad, blauw maanzaad, hennepzaad, milletzaad panicum senegal, slazaad wit). Het is een gezonde en vooral lekkere aanvulling ..
  Excl. BTW: €1,78 €2,15
 • Beaphar vruchtzaad 150 gram
  Een belangrijke toevoeging aan het dagelijkse menu. Vruchtzaad bevat veel lekkere vruchten (sinaasappel, krenten, rozijnen, rozenbottels), zaden, granen, honing en waardevolle vitaminen. Aanvulling op de dagelijkse voeding: Met sinaasappel, krenten, rozijnen, rozenbottels, zaden, granen..
  Excl. BTW: €2,56 €3,10
 • Deli Nature fruitsticks kanarie 2 stuks
  Deli Nature fruitsticks kanarie is een smaakvolle snack boordevol belangrijke voedingsstoffen, geheel afgestemd op de behoefte van uw kanarie.   Ingrediënten Zaden, granen, bakkerij producten, plantaardige bijproducten, fruit (5% bosvruchten), mineralen, honing, suikers, oliën en ..
  Excl. BTW: €1,82 €2,20
 • Deli Nature fruitsticks parkiet 2 stuks
  Deli Nature fruitsticks parkiet is een smaakvolle snack boordevol belangrijke voedingsstoffen, geheel afgestemd op de behoefte van uw parkiet.   Ingrediënten Zaden, granen, bakkerijproducten, plantaardige bijproducten, mineralen, vruchten 5% (waarvan 3% citrusvruchten en 2% kiwi), honi..
  Excl. BTW: €1,82 €2,20
 • Deli Nature honingsticks parkiet 2 stuks
  Deli Nature honingsticks parkiet is een smaakvolle snack boordevol belangrijke voedingsstoffen, geheel afgestemd op de behoefte van uw parkiet.   Ingrediënten Zaden, granen, bakkerij producten, plantaardige bijproducten, honing (4,1%), mineralen, suikers, oliën en vetten. ..
  Excl. BTW: €1,82 €2,20
 • Esve fruitsticks kanarie 2 stuks
  Esve fruitsticks kanarie is een smaakvolle snack boordevol belangrijke voedingsstoffen, geheel afgestemd op de behoefte van uw kanarie. ESVE sticks zijn smaakvolle voedings- en traktatie stangen, boordevol belangrijke voedingsstoffen, geheel afgestemd op de behoefte van uw vogel(s). Bij de..
  Excl. BTW: €2,36 €2,85
 • Esve fruitsticks parkiet 2 stuks
  ESVE sticks zijn smaakvolle voedings- en traktatie stangen, boordevol belangrijke voedingsstoffen, geheel afgestemd op de behoefte van uw vogel(s). Bij de samenstelling is o.a. gebruik gemaakt van de zaden en grondstoffen die de vogel ook in de vrije natuur tot zich neemt, aangevuld met de noodzakel..
  Excl. BTW: €2,36 €2,85