Snacks

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beaphar canagrit 250 gram
  Cana Grit bevat belangrijke mineralen. Gezuiverde houtskool en uiterst fijne, geselecteerde parelkiezels zorgen voor een goede spijsvertering. Noodzakelijk voor een goede spijsvertering Kleine handzame verpakking Gebruiksaanwijzing: Cana Grit kan onbeperkt in een apart bakje aan vog..
  Excl. BTW: €2,44 €2,95
 • Beaphar ei krachtvoer kanarie 150 gram
  Aanvullend eivoer voor alle zaadetende vogels zoals kanaries, tropische vogels en wildzang. Bevat dierlijke en plantaardige eiwitten, vitaminen en mineralen, sporenelementen en alle overige ingrediënten, essentieel voor kweek, groei en rui. Voor een goede conditie Helpt om tijdens de rui..
  Excl. BTW: €2,07 €2,50
 • Beaphar ei krachtvoer parkiet 150 gram
  Aanvullend eivoer voor grasparkieten, agaporniden en andere middelgrote en grote parkieten en papegaaien. Bevat dierlijke en plantaardige eiwitten, vitaminen en mineralen, sporenelementen en alle overige ingrediënten, essentieel voor kweek, groei en rui. Voor een goede conditie Helpt om ti..
  Excl. BTW: €2,07 €2,50
 • Beaphar ruimix 150 gram
  Aanvullend diervoeder voor parkieten, kanaries en tropische vogels. Beaphar Ruimix zorgt voor een snelle en volledige rui en geeft een glanzend verenpak. Beaphar Ruimix is de noodzakelijke dagelijkse aanvulling op het zaadmenu. Ruimix is een krachtvoer waarbij het geheim schuilt in de vitamine..
  Excl. BTW: €3,51 €4,25
 • Beaphar snoepzaad 150 gram
  Aanvullend diervoeder voor vogels. Snoepzaad zaadmengsel bevat natuurlijke vitaminen en mineralen en 8 verschillende soorten zaden (kanariezaad, klaverzaad, lijnzaad, negerzaad, blauw maanzaad, hennepzaad, milletzaad panicum senegal, slazaad wit). Het is een gezonde en vooral lekkere aanvulling ..
  Excl. BTW: €2,11 €2,55
 • Beaphar vruchtzaad 150 gram
  Een belangrijke toevoeging aan het dagelijkse menu. Vruchtzaad bevat veel lekkere vruchten (sinaasappel, krenten, rozijnen, rozenbottels), zaden, granen, honing en waardevolle vitaminen. Aanvulling op de dagelijkse voeding: Met sinaasappel, krenten, rozijnen, rozenbottels, zaden, granen..
  Excl. BTW: €2,93 €3,55
 • Esve fruitkuipje houder
  Mooie houder voor in of aan de kooi waar precies een fruitkuipje in past. ..
  Excl. BTW: €5,74 €6,95
 • Esve fruitkuipjes vogel mix 6 stuks
  Een lekkere traktatie voor uw kromsnavel. ESVE Fruitkuipjes kunnen uit de hand gegeven worden, uit de poot gegeten worden en in een houder aangeboden worden. Inhoud smaken: 2x banaan, 2x aardbei, 1x meloen, 1x sinaasappel. Voedingsadvies: maximaal 2 kuipjes per week. Wij adviseren dit product..
  Excl. BTW: €2,60 €3,15
 • ESVE knaaghout wilg 120 gram
  Knaaghout is goed voor om aan te knagen voor konijnen en knaagdieren en vogels. Met de wilgen knaaghoutsstokjes boots je de natuur na. ..
  Excl. BTW: €3,46 €4,19
 • Esve topping meelwormen 70 gram
  Meelwormen zijn zeer eiwitrijk en daardoor een uitstekende bron van energie, maar bovenal een traktatie voor ratten, hamsters, kippen, hoenders, volièrevogels en insectenetende buitenvogels. Doordat deze meelwormen gevriesdroogd zijn, zijn ze lang houdbaar en blijft de smaak behouden. Samenstelli..
  Excl. BTW: €3,46 €4,19
 • Esve vogelsticks grote parkiet fruit 2 stuks
  ESVE sticks zijn smaakvolle voedings- en traktatie stangen, boordevol belangrijke voedingsstoffen, geheel afgestemd op de behoefte van uw vogel(s). Bij de samenstelling is o.a. gebruik gemaakt van de zaden en grondstoffen die de vogel ook in de vrije natuur tot zich neemt, aangevuld met de noodzakel..
  Excl. BTW: €3,71 €4,49
 • Esve vogelsticks kanarie appel en ei 2 stuks
  Esve vogelsticks kanarie is een smaakvolle snack boordevol belangrijke voedingsstoffen, geheel afgestemd op de behoefte van uw kanarie. ESVE sticks zijn smaakvolle voedings- en traktatie stangen, boordevol belangrijke voedingsstoffen, geheel afgestemd op de behoefte van uw vogel(s). Bij de..
  Excl. BTW: €2,47 €2,99