Speelgoed

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beeztees katoen zitstok
  De Beeztees Zitstok kan door jouw vogel worden gebruikt om heerlijk op uit te rusten of om een dutje op te doen. De zitstok is eenvoudig te bevestigen tussen de tralies van de vogelkooi. De vrolijke kleurtjes geven de vogelkooi ook nog eens een leuke touch.   Maten: Small: 37 cm x 16 mm Med..
  Excl. BTW: €4,70 €5,69
 • Houten ladder 4 treden
  Een houten ladder met 4 treden voor uw vogel waarop uw vogel heerlijk kan klimmen en klauteren. Makkelijk te bevestigen door de 2 metalen haken aan de bovenzijde van de ladder. Lengte: 20 cm. ..
  Excl. BTW: €2,44 €2,95
 • Houten schommel
  Een houten schommel waarop uw vogel lekker kan gaan zitten. Makkelijk op te hangen door de 2 metalen haken aan de bovenzijde. Inclusief bel.   Afmeting:10 X 11 CM ..
  Excl. BTW: €2,44 €2,95
 • JW Activitoy Punching Bag
  Boksbal met spiegel voor parkieten. Trekken, duwen en schudden en het belletje in de boksbal zal gaan rinkelen! Uw vogel zal het daarnaast geweldig vinden om het balletje in actie te zien in de glimmende spiegel. Op de bovenkant van het speeltje zit een rood hengsel waarmee de boksbal tevens i..
  Excl. BTW: €5,33 €6,45
 • JW Insight Inside The Cage Bird Bath
  Badje voor parkieten en andere vogels van dit formaat. Parkieten vinden het heerlijk om regelmatig een bad te nemen en hun hygiëne op pijl te houden.   Goed voor urenlang spetterplezier!  Dit badje zet u neer op de bodem van uw vogelverblijf. ..
  Excl. BTW: €6,57 €7,95
 • JW Insight Millet Spray Holder
  Trosgiersthouder, geschikt voor elke kooi! Geen gedoe meer trosgierst ophangen, want met deze houder hangt u trosgierst heel makkelijk op in de kooi!  ..
  Excl. BTW: €3,18 €3,85
 • JW nutcase
  Speeltje welke je kunt vullen met de favoriete lekkernijen van uw vogel. JW Hol-ee Roller voor vogels biedt stimulatie en lichaamsbeweging voor uw papegaai door hem te lokken met lekkernijen. Dit 100% rubberen speeltje voorkomt verveling en destructief gedrag. Gemakkelijk te monteren aan de kooi met..
  Excl. BTW: €9,42 €11,40
 • Vogel speel parkiet
  Een leuk speeltje voor uw parkiet. Een leuk plastic parkietje kan het maatje zijn van uw eigen parkiet. U kunt de speelparkiet met de ring om de zitstok bevestigen. Afmeting: 14 cm   ..
  Excl. BTW: €3,26 €3,95
 • Vogel spiegel recht
  Een leuk speeltje voor uw parkiet of grote parkiet. In de spiegel kunnen ze zichzelf zien en daardoor denken dat ze een maatje hebben. Er zit ook een belletje aan de onderkant zodat het rinkelt.  Afmeting: 6 x 8 cm Er zit een haakje bij zodat u de spiegel aan de kooi kan bevestigen. ..
  Excl. BTW: €2,44 €2,95
 • Vogelspeelgoed Joan
  Met het Joan vogelspeeltje fleur je de vogelkooi helemaal op. Dit speeltje is gemaakt van zeegras en bevat verschillende gekleurde houten blokjes en kralen. Jouw vogel zal het leuk vinden om met de blokjes en kralen te spelen. Eenvoudig op te hangen in de kooi door middel van de haakjes. - Gemaa..
  Excl. BTW: €12,36 €14,95
 • Vogelspeelgoed Kiedo
  Op zoek naar een leuk hangspeeltje voor in de vogelkooi? Dan ben je misschien wel op zoek naar het Beeztees Kiedo vogelspeeltje. Dit speeltje, gemaakt van zeegras, is gevuld met kokosvezel en is aan de buitenkant afgewerkt met leuke houten blokjes en kralen. Heel leuk voor jouw vogel om mee te spele..
  Excl. BTW: €20,62 €24,95
 • Vogelspeelgoed Kjer
  Het Beeztees Kjer Vogelspeeltje is leuk vogelspeelgoed voor in de vogelkooi. Dit vogelspeeltje bestaat uit allerlei houten blokjes die aan elkaar geregen zijn aan een touw met aan de onderkant een leuk belletje. Je hangt dit speeltje eenvoudig op in de vogelkooi door middel van het haakje. - Gema..
  Excl. BTW: €4,09 €4,95