Speelgoed

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beeztees katoen zitstok
  De Beeztees Zitstok kan door jouw vogel worden gebruikt om heerlijk op uit te rusten of om een dutje op te doen. De zitstok is eenvoudig te bevestigen tussen de tralies van de vogelkooi. De vrolijke kleurtjes geven de vogelkooi ook nog eens een leuke touch.   Maten: Small: 37 cm x 16 mm Med..
  Excl. BTW: €4,09 €4,95
 • Houten ladder 4 treden
  Een houten ladder met 4 treden voor uw vogel waarop uw vogel heerlijk kan klimmen en klauteren. Makkelijk te bevestigen door de 2 metalen haken aan de bovenzijde van de ladder. Lengte: 20 cm. ..
  Excl. BTW: €2,44 €2,95
 • Houten schommel
  Een houten schommel waarop uw vogel lekker kan gaan zitten. Makkelijk op te hangen door de 2 metalen haken aan de bovenzijde. Inclusief bel.   Afmeting:10 X 11 CM ..
  Excl. BTW: €1,61 €1,95
 • JW Activitoy Punching Bag
  Boksbal met spiegel voor parkieten. Trekken, duwen en schudden en het belletje in de boksbal zal gaan rinkelen! Uw vogel zal het daarnaast geweldig vinden om het balletje in actie te zien in de glimmende spiegel. Op de bovenkant van het speeltje zit een rood hengsel waarmee de boksbal tevens i..
  Excl. BTW: €4,09 €4,95
 • JW Insight Inside The Cage Bird Bath
  Badje voor parkieten en andere vogels van dit formaat. Parkieten vinden het heerlijk om regelmatig een bad te nemen en hun hygiëne op pijl te houden.   Goed voor urenlang spetterplezier!  Dit badje zet u neer op de bodem van uw vogelverblijf. ..
  Excl. BTW: €5,17 €6,25
 • JW Insight Millet Spray Holder
  Trosgiersthouder, geschikt voor elke kooi! Geen gedoe meer trosgierst ophangen, want met deze houder hangt u trosgierst heel makkelijk op in de kooi!  ..
  Excl. BTW: €2,48 €3,00
 • JW nutcase
  Speeltje welke je kunt vullen met de favoriete lekkernijen van uw vogel. JW Hol-ee Roller voor vogels biedt stimulatie en lichaamsbeweging voor uw papegaai door hem te lokken met lekkernijen. Dit 100% rubberen speeltje voorkomt verveling en destructief gedrag. Gemakkelijk te monteren aan de kooi met..
  Excl. BTW: €7,44 €9,00
 • Vogel speel parkiet
  Een leuk speeltje voor uw parkiet. Een leuk plastic parkietje kan het maatje zijn van uw eigen parkiet. U kunt de speelparkiet met de ring om de zitstok bevestigen. Afmeting: 14 cm   ..
  Excl. BTW: €3,26 €3,95
 • Vogel speeltouw parkiet
  Een leuk speeltje voor uw parkiet of grote parkiet. Een leuk touw om in te klimmen en te bijten. Afmeting: 38 cm 3 knopen ..
  Excl. BTW: €3,26 €3,95
 • Vogel spiegel recht
  Een leuk speeltje voor uw parkiet of grote parkiet. In de spiegel kunnen ze zichzelf zien en daardoor denken dat ze een maatje hebben. Er zit ook een belletje aan de onderkant zodat het rinkelt.  Afmeting: 6 x 8 cm Er zit een haakje bij zodat u de spiegel aan de kooi kan bevestigen. ..
  Excl. BTW: €2,44 €2,95