Apotheek

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beaphar 404 vogelspray 500 ml
  Beaphar 404 Vogelspray, oplossing voor kooi- en volièrevogels en duiven ter bestrijding van ongedierte. Diergeneesmiddel vrij van registratie. TIP: In geval van bloedluizen, muggen en andere vliegende insecten ook alle naden en kieren van de kooi of volière behandelen met een daarvoor bestemd pro..
  Excl. BTW: €17,39 €18,95
 • Beaphar anti parasiet 10 vogels
  diergeneesmiddel vrij van registratie, ter bestrijding van spoelwormen, (luchtpijp)mijten en luizen bij vogels van 20-50g zoals grasparkieten, kanaries, grote vinken, agapornissen en neophema’s. Inhoud: 2 pipetten Gebruiksaanwijzing: Neem één pipet uit de verpakking en verwijder het dopje. Dr..
  Excl. BTW: €6,06 €6,60
 • Beaphar anti parasiet 150 vogels
  Ter bestrijding van wormen, luizen en (schurft)mijten bij grote vogels vanaf 300 g als duiven en papegaaien. In handige knijppipet, 4 weken werkzaam. Inhoud: 2 pipetten Gebruiksaanwijzing: Neem één pipet uit de verpakking en verwijder het dopje. Druppels in de nek toedienen. Leg hierbij de v..
  Excl. BTW: €6,61 €7,20
 • Beaphar anti parasiet 25 vogels
  een diergeneesmiddel vrij van registratie, ter bestrijding van spoelwormen, (luchtpijp)mijten en luizen bij vogels van 50-300g zoals grote parkieten, prachtrosella’s, Japanse kwartels en beo’s. Inhoud: 2 pipetten Gebruiksaanwijzing: Neem één pipet uit de verpakking en verwijder het dopje. Dru..
  Excl. BTW: €6,28 €6,85
 • Beaphar multivit vogel 20ml
  Beaphar Multi-Vit bevat 12 verschillende soorten vitaminen. Multi-Vit versnelt de rui, bevordert de conditie en verhoogt de zangprestaties. Gebruiksaanwijzing: Kanaries, tropen, vinken etc.: 1-2 druppels, Parkieten: 3 druppels, Grote parkieten en papegaaien: 5-7 druppels, Duiven en dwergh..
  Excl. BTW: €5,66 €6,85
 • Beaphar oog zalf knaagdier, konijn en vogel 5 ml
  Oogzalf op basis van vitamine A voor konijnen, knaagdieren en vogels. Voor gebruik bij geïrriteerde- en beschadigde oogleden en oogbindweefsel. Voor geïrriteerde ogen en beschadigde oogleden en oogbindweefsel   Gebruiksaanwijzing: Verwijder al het vuil rond het oog met een in w..
  Excl. BTW: €6,82 €7,43