Accessoires

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Algen magneet small
  De Beeztees Algenmagneet, verwijdert alg aan de binnenzijde van het aquarium. Zorg ervoor dat je het ene gedeelte aan de buitenzijde en het andere gedeelte aan de binnenzijde bevestigd op dezelfde hoogte. Je beweegt de magneet langzaam heen en weer en je zult zien dat de alg moeiteloos van de ruit w..
  Excl. BTW: €5,74 €6,95
 • Filterkeramiek 1 liter
  Filterkeramiek is een actieve filterkool ter verwijdering van organische verontreinigingen, watervertroebelingen en medicamentenresten in zoetwateraquaria. Vóór gebruik dient de filterkeramiek eerst met lauw water en vervolgens met koud water worden nagespoeld. De filterkeramiek in een filternet tus..
  Excl. BTW: €5,74 €6,95
 • Hi Tech aquafilter binnenfilter
  De binnenfilter voor aquarium verzekerd door de sterke stroming en krachtige beweging van het oppervlaktewater een effectieve filtering. De filter dient opgebouwd te worden in modules. Binnenfilter Opbouw in modules Effectieve filtering Sterke stroming en krachtige beweging van het opper..
  Excl. BTW: €12,36 €14,96
 • Koudwaterplantje gemengd 1 stuk
  Een gemengd bosje plantjes, geschikt voor koudwatervissen. Deze plantjes zijn nodig voor de zuurstofvoorziening van uw vissen. Als u geen zuurstofpomp heeft, kunt het beste een plantje in uw aquarium doen. Plantje vervangen als deze bruin wordt. ..
  Excl. BTW: €3,62 €3,95
 • Ultra actiefkool 1 liter
  Ultra actiefkool bestaat uit geperste, hoog actieve steenkool. Ultra actiefkool is een speciale kool waarvan de eigenschappen met name zijn afgestemd op de behoeften van vissen en lagere dieren in zeewater aquaria en Afrikaanse cichliden. Ingesteld op een pH- waarde van 8.1 verwijdert deze hoog..
  Excl. BTW: €7,40 €8,95
 • Vakantievoer voor vissen
  Het ideale voer voor uw vissen als u één tot twee weken weg bent. Leg het blok in uw aquarium. Het blok zal langzaam oplossen en is voldoende om 10-12 vissen een veertien dagen van voer te voorzien. ..
  Excl. BTW: €2,44 €2,95
 • Vissen schepnetje
  Met dit vissen schepnetje kunt u veilig uw vis uit het aquarium halen als de bak wilt schoonmaken bijvoorbeeld. Opties: A: 10 cm x 7,5 cm B: 13 cm x 10 cm C: 16 cm x 13 cm ..
  Excl. BTW: €3,13 €3,79
 • Weekendvoer voor vissen
  Het ideale voer voor uw vissen als u weekend of een paar dagen weg bent. Leg één blokje in uw aquarium. Het blokje zal langzaam oplossen en is voldoende om 10-12 vissen een drietal dagen van voer te voorzien. ..
  Excl. BTW: €1,61 €1,95
 • Zuurstofschelp voor vissen
  De zuurstofschelp legt u op de bodem van uw aquarium, deze lost langzaam op en zorgt ervoor dat het zuur in het water wordt geneutraliseerd. De kwaliteit van het water is daarna beter voor uw vissen en planten. Uw water zal ook langer helder blijven en bevat meet zuurstof! Lost ongeveer in zeven da..
  Excl. BTW: €1,61 €1,95