Hippostar

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Hippostar High fiber pellet 20 kg
  De High Fiber pellet is een paardenbrok ( 8 mm. Ø) met veel vezels, weinig energie, laag eiwit, laag suiker, maar hoog in vitaminen en mineralen en geschikt voor paarden die weinig energie mogen (kunnen) hebben, met een verstoord verteringssysteem, met eiwitproblemen, met (over)gewichtsp..
  Excl. BTW: €11,37 €12,05
 • Hippostar Horsequick 25 kg
  HippoStar Horse Quick is een volledig krachtvoer voor paarden en pony’s, die matige arbeid verrichten. Een complete, goed verteerbare, eiwitarme brok met alle benodigde vitaminen, mineralen en sporenelementen. Eiwitarm Voor eiwitgevoelige paarden Uitgebalanceerde vitaminen en mineralen Gee..
  Excl. BTW: €10,71 €11,35
 • Hippostar Kruidenmuesli zonder haver 15 kg
  HippoStar Kruidenmuesli zonder haver is een sportmuesli met een hoge energiewaarde, maar bevat geen haver. Speciaal geschikt voor nerveuze en hyperactieve paarden die wel flinke prestaties moeten leveren. Het is een smakelijk en licht verteerbaar product, dat rijk is aan Omega-3 vetzuren uit ge..
  Excl. BTW: €12,50 €13,25
 • Hippostar Merrie-veulen 25 kg
  HippoStar Merrie-Veulen is een volledig krachtvoer voor jaarlingen, drachtige en zogende merries. Deze speciaal samengestelde brok zorgt voor een goede melkproductie en vitale veulens. Door toepassing van Spormin© wordt de kans op OCD-problemen verminderd. Voor optimaal effect van Spormin© ..
  Excl. BTW: €13,77 €14,60
 • Hippostar Muesli classic 15 kg
  HippoStar Muesli Classic is een smakelijke muesli, bestaande uit licht verteerbare, deels ontsloten granen met een mix van vitaminen & mineralenkorrels die ervoor zorgen dat paarden en pony’s alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgen. Deze muesli heeft een laag eiwitgehalte, wat zorgt v..
  Excl. BTW: €11,37 €12,05
 • Hippostar Paardengranen 25 kg
  Paardengraan HippoStar Paardengraan is een granenmengeling zonder enige toevoeging, samengesteld uit: blanke en zwarte gepunte haver, gerst, tarwe en gebroken maïs. Volledig natuurlijke grondstoffen, geschikt voor alle soorten paarden. Gepunte Haver Geschoonde en gepunte haver is ..
  Excl. BTW: €13,82 €14,65
 • Hippostar Paardenmuesli koeken 8x 1st
  Paarden met weidegang krijgen door middel van goed gras voedingsstoffen binnen, maar voor de noodzakelijke vitamines, mineralen en sporenelementen is een aanvulling belangrijk. Zeker voor paarden die uitsluitend gras krijgen, is die aanvulling belangrijk. HippoStar Paardenmueslikoek is ..
  Excl. BTW: €12,50 €13,25
 • Hippostar Polo 25 kg
  HippoStar Polo is een volledig krachtvoer voor paarden en pony’s, die geen of lichte arbeid verrichten. Een onderhoudsbrok met een laag eiwit- en energiegehalte, maar met de nodige vitaminen, mineralen en sporenelementen. Lage energiewaarde Voor paarden die weinig of geen arbeid verrichten Ui..
  Excl. BTW: €10,24 €10,85
 • Hippostar Prestatie 25 kg
  HippoStar Prestatie is een volledig krachtvoer voor paarden, die vele uren arbeid verrichten en/of topprestaties moeten leveren. Deze brok bevat een hoog energiegehalte, elektrolyten en alle noodzakelijke vitaminen, mineralen en sporenelementen in de juiste verhoudingen. Aan HippoStar Prestatie is g..
  Excl. BTW: €13,02 €13,80
 • Hippostar Reform granenmuesli 15 kg
  HippoStar Reform Granenmuesli is een sportmuesli met een hoge energiewaarde. Geschikt voor paarden en pony’s die flinke prestaties moeten leveren. Door de toevoeging van een aroma van fris en kruidige lucerne is dit product zeer smakelijk. Bevat toegevoegde kruidenextracten ter ondersteuning va..
  Excl. BTW: €12,22 €12,95
 • Hippostar Senior mash feed 15 kg
  HippoStar Senior Mash Feed is speciaal ontwikkeld als compleet voer voor oude(re) paarden die als gevolg van gebitsproblemen slecht kunnen kauwen en daardoor onvoldoende of geen brok, granen/muesli’s en ruwvoer meer kunnen opnemen. Het verteringsstelsel van paarden heeft veel s..
  Excl. BTW: €8,59 €9,10
 • Hippostar Slobber 15 kg
  Slobber wordt gemaakt van ontsloten granen waardoor het product lichter verteerbaar is en bevat spelt voor een betere darmwerking. Het is het minder belastend voor het verteringsstelsel en dus uitermate geschikt voor koliek gevoelige paarden. Senioren paarden met kauwproblemen eten het moeiteloos. ..
  Excl. BTW: €13,11 €13,90