Petstages

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Petstages bacon bone
  BARSTENS VOL MET BACON: Voorzien van een watertandend lekkere bacon smaak waar honden gek op zijn. Petstages Bacon Bone houdt de echte kauwers bezig en laat ze genieten van die heerlijk lang blijvende bacon smaak. LAAGJES SMAAK:  Bacon Bone van Petstages laat je hond lekker kauwen op al die ..
  €14,96
  Excl. BTW: €12,36
 • Petstages beyond bone medium
  Een leuk speeltje van Petstages. De beyond bone is geschikt voor honden die graag kauwen. Splintert en breekt niet af zoals een echt bot. Leuk om te apporteren en om te kauwen Helpt bij de gezondheid van het gebit van uw hond Geschikt voor middelgrote honden ..
  €11,50
  Excl. BTW: €9,50
 • Petstages big hair kitty
  Een grappig speeltje voor uw kat van Petstages. De Big Hair Kitty is een iets groter speeltje zodat de kat hem als een prooi mee kan nemen. Deit speeltje zit vol met kattenkruid. ..
  €5,95
  Excl. BTW: €4,92
 • Petstages boomerang buddy
  Een superleuk speeltje voor uw kat in de vorm van een boomerang. Er zit heel veel catnip in en de meeste katten vinden dit geweldig. ..
  €5,95
  Excl. BTW: €4,92
 • Petstages catnip chaser
  Een interactief speeltje voor uw kat. De kat wil het balletje pakken uit de ring. Er zitten openingen op de bovenkant zodat de kat de bal kan zien gaan. Er zit catnip bij die u in het speeltje kan doen zodat het extra aantrekkelijk is voor uw kat, de openingen kunnen versteld worden zodat de ..
  €11,95
  Excl. BTW: €9,88
 • Petstages crunch&wrestle fish
  Een leuk actief speeltje van Petstages voor uw kat. Uw kat kan lekker stoeien met deze grote vis. De vis kraakt en zit vol met kattenkruid. Ongeveer 36 cm lang ..
  €9,95
  Excl. BTW: €8,22
 • Petstages Deerhorn
  Dierenartsen zien steeds meer gebroken tanden veroorzaakt door het kauwen op te hard materiaal. Zoals vaak met hertengewei. Daarom is de Deerhorn ontwikkelt, dit innovatieve kauwspeelgoed hertengewei combineert natuurlijk met kunststof creëert een duurzaam en veilig kauwbot. De gevarieerde structu..
  €4,95
  Excl. BTW: €4,09
 • Petstages Dogwood
  Dogwood Sticks zijn gemaakt van innovatief materiaal dat echt hout combineert met een duurzaam synthetisch product waardoor een sterkere en veiliger stick ontstaat. De natuurlijke hout geur is onweerstaanbaar voor honden ze kunnen er uren op kauwen. • Niet-giftig en ideaal voor honden die graag ..
  €3,95
  Excl. BTW: €3,26
 • Petstages finity tandenborstel voor de hond
  Petstages finity Gezond kauwen en tegelijkertijd de tanden reinigen. De zachte randjes van de borstel masseren zacht het tandvlees en het middenstuk kan gevuld worden met tandpasta (voor honden) of een zachte pate. Helpt tanden te reinigen en tandplak te verwijderen met frisse vanille ..
  €8,50
  Excl. BTW: €7,03
 • Petstages floppy shark
  Een leuk speeltje voor de hond van Petstages. De Floppy shark is een lang speeltjes zonder vulling. Er zitten drie grote piepers in en de Floppy Shark kraakt zodat de hond het leuk vindt om ermee te spelen. ..
  €16,50
  Excl. BTW: €13,64
 • Petstages frog & fly
  Een grappig speeltje voor uw kat van Petstages. De kikker is een iets groter speeltje zodat de kat hem als een prooi mee kan nemen. De Frog & Fly zit vol met kattenkruid. ..
  €5,95
  Excl. BTW: €4,92
 • Petstages geeky squeek mouse
  Een grappig speeltje voor uw kat van Petstages. De muis is een iets groter speeltje zodat de kat hem als een prooi mee kan nemen. De Geeky mouse zit vol met kattenkruid. ..
  €5,95
  Excl. BTW: €4,92