Bolfo

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Bolfo combo kat en fret 3 pipetten
  Geschikt voor katten vanaf 1kg Inhoud: 3 pipetten Bolfo Combo heeft een dodende werking tegen vlooien, teken en bijtende luizen Eliminatie van vlooien (Ctenocephalides spp.) gedurende 4 weken Eliminatie van teken (Ixodes ricinus, Dermacentor variabilis, Rhipicephalus sanguineus), gedur..
  €17,80
  Excl. BTW: €16,33
 • Bolfo gold hond 100
  Geschikt voor honden van 4kg - 10kg Bestrijding en preventie van vlooien bij de hond. Bolfo Gold® heeft een snelle werking tegen vlooien en vlooienlarven. Veel vlooien worden al gedood voordat ze bijten en bloed zuigen. De toediening is gemakkelijk: u druppelt de inhoud van de pipet tussen d..
  €17,51
  Excl. BTW: €16,06
 • Bolfo gold hond 250
  Geschikt voor honden van 10kg - 25kg Bestrijding en preventie van vlooien bij de hond. Bolfo Gold® heeft een snelle werking tegen vlooien en vlooienlarven. Veel vlooien worden al gedood voordat ze bijten en bloed zuigen. De toediening is gemakkelijk: u druppelt de inhoud van de pipet tussen ..
  €18,50
  Excl. BTW: €16,97
 • Bolfo gold hond 40
  Geschikt voor honden tot 4kg Bestrijding en preventie van vlooien bij de hond. Bolfo Gold® heeft een snelle werking tegen vlooien en vlooienlarven. Veel vlooien worden al gedood voordat ze bijten en bloed zuigen. De toediening is gemakkelijk: u druppelt de inhoud van de pipet tussen de haren..
  €15,50
  Excl. BTW: €14,22
 • Bolfo gold hond 400
  Geschikt voor honden van 25kg - 40kg Bestrijding en preventie van vlooien bij de hond. Bolfo Gold® heeft een snelle werking tegen vlooien en vlooienlarven. Veel vlooien worden al gedood voordat ze bijten en bloed zuigen. De toediening is gemakkelijk: u druppelt de inhoud van de pipet tussen ..
  €20,00
  Excl. BTW: €18,35
 • Bolfo gold kat 40
  Geschikt voor katten tot 4 kg Bestrijding en preventie van vlooien bij de kat Bolfo Gold® heeft een snelle werking tegen vlooien en vlooienlarven. Veel vlooien worden al gedood voordat ze bijten en bloed zuigen. De toediening is gemakkelijk: u druppelt de inhoud van de pipet tussen de haren ..
  €15,55
  Excl. BTW: €14,27
 • Bolfo gold kat 80
  Geschikt voor katten vanaf 4 kg Bestrijding en preventie van vlooien bij de kat Bolfo Gold® heeft een snelle werking tegen vlooien en vlooienlarven. Veel vlooien worden al gedood voordat ze bijten en bloed zuigen. De toediening is gemakkelijk: u druppelt de inhoud van de pipet tussen de hare..
  €16,40
  Excl. BTW: €15,05
 • Bolfo mand&tapijt spray 400ml
  Omgevingsspray voor de bestrijding van vlooien en vlooienlarven Bolfo® Mand en Tapijtspray kan gebruikt worden om aanwezige vlooien en vlooienlarven in de woonruimte te doden. Actieve werkzame stof: permethrin en tetramethrin Doodt vlooien en vlooienlarven in huis Werkzaamheid gedure..
  €13,70
  Excl. BTW: €11,32
 • Bolfo tekenband grote hond
  Geschikt voor grote honden, lengte band 66 cm Indicaties Doodt vlooien op uw hond en beschermt maximaal 6 maanden tegen nieuwe vlooien Doodt teken op uw hond en beschermt maximaal 6 maanden tegen nieuwe teken Actieve stof Propoxur en Flumethrine Contra-indicaties De Bolfo® Plus Teke..
  €21,70
  Excl. BTW: €19,91
 • Bolfo tekenband kleine hond
  Geschikt voor kleine honden, lengte band 35 cm Indicaties Doodt vlooien op uw hond en beschermt maximaal 6 maanden tegen nieuwe vlooien Doodt teken op uw hond en beschermt maximaal 6 maanden tegen nieuwe teken Actieve stof Propoxur en Flumethrine Contra-indicaties De Bolfo® Plus Tekenban..
  €17,51
  Excl. BTW: €16,06
 • Bolfo tekenband middelgrote hond
  Geschikt voor middelgrote honden, lengte band 48 cm Indicaties Doodt vlooien op uw hond en beschermt maximaal 6 maanden tegen nieuwe vlooien Doodt teken op uw hond en beschermt maximaal 6 maanden tegen nieuwe teken Actieve stof Propoxur en Flumethrine Contra-indicaties De Bolfo® Plu..
  €19,50
  Excl. BTW: €17,89