Beaphar

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Beaphar 404 vogelspray
  Beaphar 404 Vogelspray, oplossing voor kooi- en volièrevogels en duiven ter bestrijding van ongedierte. Diergeneesmiddel vrij van registratie. TIP: In geval van bloedluizen, muggen en andere vliegende insecten ook alle naden en kieren van de kooi of volière behandelen met een daarvoor bestemd pro..
  €11,30
  Excl. BTW: €10,37
 • Beaphar anti parasiet 10 knaagdier
  diergeneesmiddel vrij van registratie, ter bestrijding van spoel- en zweepwormen, mijten en luizen bij dwerghamsters van 20-50g Inhoud: 2 pipetten Gebruiksaanwijzing: Neem een pipet uit de verpakking en verwijder het dopje. De inhoud aanbrengen op de huid in de nek van het dier, zodat de vloeis..
  €5,29
  Excl. BTW: €4,85
 • Beaphar anti parasiet 10 vogels
  diergeneesmiddel vrij van registratie, ter bestrijding van spoelwormen, (luchtpijp)mijten en luizen bij vogels van 20-50g zoals grasparkieten, kanaries, grote vinken, agapornissen en neophema’s. Inhoud: 2 pipetten Gebruiksaanwijzing: Neem één pipet uit de verpakking en verwijder het dopje. Dr..
  €5,29
  Excl. BTW: €4,85
 • Beaphar anti parasiet 150 knaagdier
  een diergeneesmiddel vrij van registratie, ter bestrijding van spoel- en zweepwormen, mijten en luizen bij konijnen, cavia’s, ratten, chinchilla’s en fretten vanaf 300 gram gewicht. Inhoud: 4 pipetten Gebruiksaanwijzing: Neem een pipet uit de verpakking en verwijder het dopje. De inhoud aa..
  €6,69
  Excl. BTW: €6,14
 • Beaphar anti parasiet 150 vogels
  Ter bestrijding van wormen, luizen en (schurft)mijten bij grote vogels vanaf 300 g als duiven en papegaaien. In handige knijppipet, 4 weken werkzaam. Inhoud: 2 pipetten Gebruiksaanwijzing: Neem één pipet uit de verpakking en verwijder het dopje. Druppels in de nek toedienen. Leg hierbij de v..
  €5,49
  Excl. BTW: €5,04
 • Beaphar anti parasiet 25 knaagdier
  diergeneesmiddel vrij van registratie, ter bestrijding van spoel- en zweepwormen, mijten en luizen bij goudhamsters, gerbils en boeroendoeks van 50 - 300 gram Inhoud: 2 pipetten Gebruiksaanwijzing: Neem een pipet uit de verpakking en verwijder het dopje. De inhoud aanbrengen op de huid in de ne..
  €5,49
  Excl. BTW: €5,04
 • Beaphar anti parasiet 25 vogels
  een diergeneesmiddel vrij van registratie, ter bestrijding van spoelwormen, (luchtpijp)mijten en luizen bij vogels van 50-300g zoals grote parkieten, prachtrosella’s, Japanse kwartels en beo’s. Inhoud: 2 pipetten Gebruiksaanwijzing: Neem één pipet uit de verpakking en verwijder het dopje. Dru..
  €5,49
  Excl. BTW: €5,04
 • Beaphar anti schurft 75 ml
  Ter bestrijding van (schurft)mijt. Niet gebruiken bij zieke of zwakke dieren en tijdens dracht en lactatie. Niet gebruiken bij andere dieren, in het bijzonder bij hondensoorten zoals collies, shelties en bobtails. Niet gebruiken bij jonge, nog zogende dieren. Niet gebruiken bij overgevoeligheid v..
  €9,51
  Excl. BTW: €8,73
 • Beaphar canagrit 250 gram
  Cana Grit bevat belangrijke mineralen. Gezuiverde houtskool en uiterst fijne, geselecteerde parelkiezels zorgen voor een goede spijsvertering. Noodzakelijk voor een goede spijsvertering Kleine handzame verpakking Gebruiksaanwijzing: Cana Grit kan onbeperkt in een apart bakje aan vog..
  €2,45
  Excl. BTW: €2,03
 • Beaphar canishield band hond 48cm
  Canishield® 0.77g halsband voor kleine en middelgrote honden. Lengte 48 cm. Deze band beschermt honden langdurig in de strijd tegen parasieten. Doodt teken (Ixodes ricinus) gedurende 6 maanden; Doodt vlooien (Ctenocephalides felis) gedurende 16 weken; Doodt en weert zandvliegen (Phlebotomus perni..
  €16,49
  Excl. BTW: €15,13
 • Beaphar canishield band hond 65 cm
  Canishield® 1.04g halsband voor grote honden. Lengte 65 cm. Deze band beschermt honden langdurig in de strijd tegen parasieten. Doodt teken (Ixodes ricinus) gedurende 6 maanden; Doodt vlooien (Ctenocephalides felis) gedurende 16 weken; Doodt en weert zandvliegen (Phlebotomus perniciosus) gedurend..
  €18,49
  Excl. BTW: €16,96
 • Beaphar care + cavia 1.5 kg
  Care+ Cavia is een zeer smaakvolle super premium voeding. Het is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen. Care+ is geëxtrudeerd, deze hittebehandeling maakt een betere vertering van eiwitten uit het voer mogelijk. De ingrediënten zijn afgestemd op de voedingsbehoefte en be..
  €11,50
  Excl. BTW: €9,50