Bach rescue remedy pets 10ml

Bach rescue remedy pets 10ml

Merk: Bach
Model: Bach rescue remedy 10ml
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €12,31 Excl. BTW: €10,17
Omschrijving
Bach rescue remedy kunt u gebruiken bij stress situaties bij uw huisdier.

Samenstelling: Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, Ornithogalum umbellatum.

Indicatie(s): 
Situaties die spanning en stress met zich meebrengen, bijvoorbeeld als huisdieren hevig schrikken of in paniek raken. Het helpt het dier rustig te blijven in moeilijke situaties, terwijl het dier wel alert blijft. Bach Rescue helpt bij ziekte, na een operatie of voor een bezoek aan de dierenarts of hondentrimster, maar Rescue wordt ook ingezet voor dieren die zenuwachtig zijn bij shows of wedstrijden.

Eigenschappen per ingrediënt: 

Bach Rescue is een 100% natuurlijke antistress remedie die snel verlichting geeft in noodsituaties die spanning en stress met zich meebrengen, bijvoorbeeld als huisdieren hevig schrikken of in paniek raken. Het helpt het dier rustig te blijven in moeilijke situaties, terwijl het dier wel alert blijft. Bach Rescue helpt bij ziekte, na een operatieof voor een bezoek aan de dierenarts of hondentrimster, maar Rescue wordt ook ingezet voor dieren die zenuwachtig zijn bij shows of wedstrijden. Echter, als de onrust voorbij is, is het voor de langere termijn beter om een individuele mix van Bach Flower Remedies voor het dier te maken. Het systeem van de 38 verschillende Bach Flower Remedies zorgt dan voor het aanpakken van de diepere oorzaken van de onevenwichtigheden.

Kenmerken: 

  • is eenvoudig in gebruik en kan op diverse manieren worden toegediend (in de bek/ op de neus/ poten, klauwen of oren/ aan het drinkwater toe te voegen of door het voer van de dieren mengen)
  • kent geen bijwerkingen
  • is niet verslavend
  • belemmert de werking van andere geneesmiddelen niet
  • heeft weinig advisering nodig

Dosering en toepassing:  

De remedies toevoegen aan het drinkwater of mengen door het voer van de dieren. 
Vier druppels van Bach Rescue of 2 keer sprayen rechtstreeks in de bek.

De dosering  kan op verschillende manieren worden toegediend, bijvoorbeeld: 

-direct in de mond of bek 
-op de neus druppelen, zodat het dier het eraf likt 
- de dosering op poten, klauwen of oren druppelen, zodat deze door de huid wordt opgenomen

Tags:
Tags:

Bekijk ook...