Beaphar canishield band hond 65 cm

Beaphar canishield band hond 65 cm

Merk: Beaphar
Model: Beaphar canishield band hond 65cm
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €18,75 Excl. BTW: €17,20
Omschrijving

Canishield® 1.04g halsband voor grote honden. Lengte 65 cm.

Deze band beschermt honden langdurig in de strijd tegen parasieten. Doodt teken (Ixodes ricinus) gedurende 6 maanden; Doodt vlooien (Ctenocephalides felis) gedurende 16 weken; Doodt en weert zandvliegen (Phlebotomus perniciosus) gedurende 5,5 maanden.

Geschikt voor honden vanaf 7 weken.
De band is geurloos en eenvoudig aan te brengen.
Niet gebruiken bij katten.

Gebruiksaanwijzing:
Haal de halsband pas vlak voor aanbrengen uit het beschermende sachet. Bevestig de halsband rond de nek van het dier niet te los en niet te strak: houdt twee platte vingers ruimte tussen de halsband en de nek van de hond. Knip het overtollige gedeelte van de band af (ca. 5cm voorbij de gesp). Controleer regelmatig of de band niet te strak of te los zit en pas indien nodig de lengte aan door de gesp in te knijpen en de band in de juiste positie te schuiven.

Niet gebruiken bij honden met huidlaesies, honden met een bekende overgevoeligheid voor het werkzame bestanddeel of één van de hulpstoffen. Niet gebruiken bij katten; deltamethrin is schadelijk voor katten. 

Samenstelling:
Deltamethrin 1.04g, Carbon Zwart, Geëpoxideerde sojaolie, Diisonyl adipaat, Trifenylfosfaat, Polyvinylchloride, Calciumstearaat, Zinkstearaat, Stearinezuur

Tags:
Tags: