Waszak xl

Waszak xl

Model: Waszak xl
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €18,95 Excl. BTW: €15,66
Omschrijving

Waszak

Bescherm de wasmachine en hou hem schoon!

Deze waszak (80x75cm) beschermt de wasmachine tegen de haren van huisdieren tijdens het wassen van dekens, dekjes, handdoeken, kussens, speelgoed en meer.

Het werkt als een extra filter voor de wasmachine: alle haren blijven tijdens het wassen achter in de waszak. Zo worden vervelende verstoppingen of volle filters voorkomen. De wasmachine is meteen weer klaar voor gebruik. De zak vormt geen belemmering voor water en wasmiddel.

Zeer geschikt voor het wassen van:
Kussens, dekbedden, fleece dekens, bench matjes en dekens, zadeldekjes, bandages, dierenkleding, handdoeken, zacht speelgoed, riemen en tuigjes, etc.

Hoe werkt het?
De waszak werkt eigenlijk als een filtersysteem voor de wasmachine. Alle haren blijven achter in de waszak, terwijl water en wasmiddel ongehinderd hun werk kunnen blijven doen.  De zak kan ook met het wasgoed in de droogtrommel worden gebruikt.

Na het wassen of drogen
De waszak binnenstebuiten keren, achtergebleven haar uitkloppen en de zak is weer klaar voor gebruik. Geen haren meer in de wasmachine of in de droogtrommel!

De waszak voorkomt schade en verstopping
Alle haren blijven achter in de zak tijdens het wasprogramma. Zo worden vervelende verstoppingen of volle filters voorkomen en de wasmachine is meteen weer klaar voor gebruik. De waszak voorkomt schade aan de wastrommel die kan worden veroorzaakt door gespen, ringen en sluitingen die aan het wasgoed zijn bevestigd.

Een kind kan de was doen!

  • Verwijder zo veel mogelijk haar van het vervuilde item.
  • Stop het wasgoed in de waszak. Zorg ervoor dat die niet te vol zit.
  • Plaats de waszak in een lege wasmachine.
  • Wassen op de aanbevolen temperatuur op het wasvoorschrift (max. 40°C).
  • Na het wassen het wasgoed uit de zak halen en laten drogen.
  • De zak kan ook met inhoud in de droogtrommel worden geplaatst.
  • Draai de waszak binnenste buiten, klop uit en de zak is weer klaar voor gebruik.
  • Bescherm de wasmachine en hou ‘m schoon! 

afmetingen 80 x 75 cm